Ds. Andela - Hofstede

Sinds oktober 2016 ben ik parttime verbonden aan de Protestantse Gemeente van Neede. Ik ervaar de gemeente als veelkleurig en gastvrij, en ik vind het fijn om in uw midden werkzaam te mogen zijn. Hoewel mijn man Wytze en ik in Aalten wonen voelen we ons ook thuis in Neede. Nu Wytze met emeritaat is ben ik in werktijd teruggegaan. Het is de bedoeling dat ik tot oktober 2021 nog voor 20% blijf werken, naast mijn beide collega’s, ds. Jet Lieftink-Buijs en ds. Wilma Onderwaater. Mijn werkterrein omvat wijk 3 (de secties 5, 6, 7, 8 en enkele adressen in sectie 18).

Mijn werkuren vallen op dinsdag en/of donderdag, een beetje afhankelijk van wat zich aandient. Natuurlijk blijf ik in bijzondere situaties ook op andere dagen beschikbaar. Telefonisch ben ik bereikbaar onder nr. 0543 478797, mijn e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Het geloof betekent voor mij vooral dat ik me aanvaard en gekend mag weten, en dat ik besef dat dit ook geldt voor alle anderen die ik op mijn weg ontmoet. Ik probeer open in het leven te staan, met verwondering en vertrouwen, zonder snelle oordelen. Ruimte voor persoonlijke ontmoeting vind ik belangrijk. Ik ben op zoek naar verbindingen tussen mensen, door de generaties heen. Mijn hobby’s zijn zingen, wandelen en lezen.

Het is mijn wens dat we samen een levendige, warme gemeenschap zullen vormen rondom het Woord van God, dat altijd weer nieuw is. Ik voel me erg aangesproken door wat staat op onze website: ‘Als het lukt worden we erdoor bemoedigd, en als het niet lukt mogen we het opnieuw proberen’. Zo kan onze gemeente vindplaats blijven van geloof, hoop en liefde.