Gebruik kerkelijke gebouwen

Als PKN-Neede zijn we eigenaar van de Grote Kerk en Gebouw Diekgraven.

Deze gebruiken we natuurlijk voor onze erediensten en andere kerkelijke activiteiten. Maar de gebouwen zijn niet altijd in gebruik en we stellen deze ook graag beschikbaar voor anderen. Daar wordt nu al gebruik van gemaakt door verschillende organisaties. We zijn immers een onderdeel van de Needse gemeenschap. Maar dit is nog niet bij iedereen bekend.

De Grote Kerk is een multifunctionele ruimte met 400 zitplaatsen, die gebruikt kan worden voor concerten, uitvoeringen, jubilea, kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten, publieke en besloten bijeenkomsten. Koster Alie Timmerije geeft u graag nadere informatie als u gebruik wil maken van de Grote Kerk, tel: 0545-293528.

Gebouw Diekgraven beschikt over een grote zaal, een foyer, 2 vergaderruimtes met een keuken waar naast koffie en thee, alcoholvrije dranken verkrijgbaar zijn. U kunt de ruimtes gebruiken voor bijeenkomsten van verenigingen, bestuursvergaderingen maar ook voor het vieren van een verjaardag als alle gasten niet in de huiskamer passen. Beheerder Ineke Scholten geeft u graag nadere informatie als u gebruik wil maken van Gebouw Diekgraven, tel.: 0545-293498 of 0651 784 082.

We willen graag dat u dit ook bij uw familie, vrienden, buren en kennissen bekend maakt, want het gebruik van onze gebouwen door derden betekent ook extra inkomsten, die we als PKN-Neede natuurlijk goed kunnen gebruiken.

Namens de kerkrentmeesters, Dinant Rohaan